ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρκυρα: Προβλήματα στους δρόμους, στο αεροδρόμιο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από καταρρακτώδη βροχή
Για τις 19 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα, που συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και επιπλέον κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση.
Το αίτημα αναβολής υπέβαλε ο κατηγορούμενος προκειμένου να καταθέσει στο δικαστήριο ο αστυνομικός που, κατά το κατηγορητηριο, έκανε σήμα στον τραγουδιστή να σταματήσει αλλά δεν υπάκουσε και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει την πορεία του οχήματος.
Την αναβολή της υπόθεσης πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας λέγοντας πως «μόνη η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά επικίνδυνη οδήγηση, συνιστά με άλλα περιστατικά. Θεωρώ ότι είναι κρίσιμο να εξεταστεί ο αστυνομικός στο ακροατήριο».
Διαβάστε επίσης:
Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε δικηγόρο μέσα στο Ασκληπιείο Βούλας
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων στη Θεσσαλονίκη
Κύπρος για ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα: Tο έργο πρέπει να είναι βιώσιμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Βράζουν» 30 CEOs φαρμακευτικών για το clawcack – Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη
- 6 τρόποι για να καταλάβετε αν το κινητό σας έχει παραβιαστεί και τι να κάνετε στη συνέχεια
- Πώς διαβάζει το Μαξίμου τα «κόμματα» Τσίπρα και Καρυστιανού και τι φοβάται με τον Αντώνη Σαμαρά
- Πότε και ποιοι θα χτυπήσουν το σχολικό κουδούνι στο Ελληνικό