ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλλας δήλωσε σήμερα ότι είχε μια θετική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.
«Συζητήσαμε παγκόσμια ζητήματα για τα οποία ΕΕ και ΗΠΑ έχουν τα ίδια συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, της κακόβουλης επιρροής του Ιράν και των προκλήσεων που θέτει η Κίνα», αναφέρει η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας.
«Η ΕΕ και οι ΗΠΑ είναι πάντα ισχυρότερες μαζί. Ευελπιστώ να σας συναντήσω σύντομα», σημειώνει η Κάγια Κάλλας σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μάρκο Ρούμπιο.
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Ελήφθησαν μέτρα στο Πανεπιστήμιο μετά το θανατηφόρο κρούσμα μηνιγγίτιδας
Λος Άντζελες: Ραγδαία αύξηση στα ενοίκια μετά τις πυρκαγιές
ΗΠΑ: “Οργιάζει” ο Τραμπ – Βάζει γκάζι σε απελάσεις και φρένο σε επιδοτήσεις και φάρμακα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Χτύπημα στο Maran Gas Mystras της Μαρίας Αγγελικούση – Συνεχίζει την πορεία του το πλοίο
- Στουρνάρας στο mononews: «Η ΤτΕ δεν φοβάται όσο υπάρχει πολιτική σταθερότητα» – Τι λέει για τα επιτόκια
- Οι απουσίες, τα… σουτάκια και τα «πηγαδάκια» στα γενέθλια της ΝΔ – Ποιοι δεν πήγαν
- Όταν σπάνε οι αόρατοι δεσμοί των αγορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.