ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενδεχόμενη δωροδοκία σε περυσινούς αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω θα αναζητήσει ο αθλητικός εισαγγελέας μετά τη χθεσινή “βόμβα” του προπονητή της ομάδας του Σίτι.
«Όταν έφυγα (σ.σ. πέρυσι), η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, πληρώνοντας», ανέφερε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξη Τύπου μετά τον ισόπαλο αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ Β.
Μετά το χαμό στα μέσα ενημέρωσης για τις δηλώσεις του προπονητή, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδης Κορρέας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Αντικείμενο της ποινικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της δωροδοκίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.
Διαβάστε επίσης:
Ηγουμενίτσα: 364 κιλά κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης ανάμεσα σε κύβους μαγειρικής
Υποκλοπές: Στις 5 Μαρτίου η δίκη
Κηδεία Μίμη Δομάζου: Tο ύστερο αντίο στον «στρατηγό» – Τα δάκρυα του Αλαφούζου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ και άνοδος της θερμοκρασίας
- Καημένε Καποδίστρια τι σου ΄μελλε να πάθεις – Παραμύθια στο πανί, ανομολόγητα μυστικά και εθνική φαντασίωση
- Ισχυρός σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Λαμία
- Τα μυστικά του Νταβός και ο ΚΜ, ο Δένδιας και οι ναύαρχοι του καναπέ, ο τουρκικός δάκτυλος στην Κύπρο και ο χαμός στην Περιφέρεια Αττικής