Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης» έρχεται απόψε στις 22:30 στον ΑΝΤ1, με νέο επεισόδιο που θα κόψει την ανάσα.
Στο 4ο επεισόδιο, η Βάνα εξομολογείται στη Μαρίνα πως φοβάται ότι η Μάγια έχει μια σχέση που την επηρεάζει άσχημα.
Η Μαρίνα είναι σίγουρη πως ο γάμος της θα τελειώσει, όταν ο Άγης μάθει πως η Μάγια περιμένει παιδί. Τυχαία μαθαίνει απ’ τη Λένα, την πεθερά της, πως ο Άγης χρωστάει πολλά λεφτά. Ψάχνοντας ανακαλύπτει πως έχει πάρει δάνεια στο όνομά της και ότι τα χρήματά τους έχουν τελειώσει.
Η Μάγια, πιεσμένη απ’ την εγκυμοσύνη, λέει στη Χρύσα πως δεν θα κρατήσει το παιδί, ενώ ζητά από τον Άγη να χωρίσουν.
Η Μαρίνα ρωτάει τον Άγη αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ο Άγης αναγκάζεται να διαλέξει ανάμεσα στη Μαρίνα και τη Μάγια.
Δείτε το trailer:
Δείτε sneak preview:
Διαβάστε επίσης:
Marc Benioff (CEO Salesforce): «Όχι» στην πώληση του Τime στον όμιλο Ant1
Έκθεση στο Βουστάσιο του Τατοΐου: Εργαλεία και αντικείμενα αγροκτηνοτροφικής παραγωγής
Χρηματιστήριο: Εισαγόμενη διόρθωση, στα 4,30 η Alter Ego Media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- “What If Science Festival”: Η επιστήμη βγαίνει από τα βιβλία και τα εργαστήρια και γίνεται εμπειρία στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- ΕΛΣΤΑΤ: Εκτόξευση 10% των τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία τον Ιούλιο
- FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% – CEO ο Αθανάσιος Φειδάκης
- ΕΚΑΒ για θάνατο Μαζωνάκη: Φτάσαμε σε 3-4′ στην κλινική, κανένας από τους γιατρούς δεν ακολούθησε το ασθενοφόρο (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.