ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα κατά του λαθρεμπορίου πέτυχαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, με τον εντοπισμό 29 κιλών ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενο από τον Ισημερινό και προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ελεγκτές ΑΑΔΕ του 1oυ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, κατά την διενέργεια τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων, εντόπισαν με τη χρήση αυτοκινούμενου x-ray, ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα εμπορευματοκιβώτιου με νωπές μπανάνες.
Οι ελεγκτές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων παρόχων πιστοποίησης προσώπων για 50.000 ανέργους
ΤτΕ: Κορύφωση της ανάπτυξης και αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος