ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Dynagas LNG Partners LP, του Γιώργου Προκοπίου, γνωστοποίησε σήμερα ότι το διοικητικό συμβούλιο της αποφάσισε τη διανομή 0,5625 δολάρια ανά μετοχή στη Σειρά Α για την περίοδο από τις 12 Νοεμβρίου 2024 έως και 11 Φεβρουαρίου 2025.
Η διανομή μετρητών είναι πληρωτέα στις 12 Φεβρουαρίου 2025 σε όλους τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έως τις 5 Φεβρουαρίου 2025.
Οι πληρωμές των μετοχών της Σειράς Α καταβάλλονται ανά τρίμηνο και αυτή είναι η τριακοστή όγδοη διαδοχική διανομή μετρητών στις μετοχές της Σειράς Α από τότε που άρχισαν να διαπραγματεύονται στο NYSE. Η εταιρεία έχει 3.000.000 μετοχές της Σειράς Α.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: «Η οικονομία διαρκώς βελτιώνει τις επιδόσεις της, παρά το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε»
- Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
- Γιατί οι ξένοι οίκοι συνεχίζουν να ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία, έχει εμπλακεί στον πόλεμο», δήλωσε Ιρανός Αξιωματούχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.