ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2024.
Ο Μίλτος ήταν ο νικητής της 51ης ψηφοφορίας της BTA «Sportsman of the Balkans» για το 2024, συγκεντρώνοντας 61 πόντους.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 12 ειδησεογραφικά πρακτορεία των Βαλκανίων, ανάμεσά τους και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Ο Τεντόγλου επανέφερε τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στην κορυφή της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ο τελευταίος από την Ελλάδα που είχε αναδειχθεί κορυφαίος στα Βαλκάνια, το 2009.
Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στη Γη άφησε πίσω του τεράστια ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Από ελληνικής πλευράς, στην κορυφαία δεκάδα βρίσκονται επίσης ο Κώστας Σλούκας (8ος, 23 ψήφοι) και ο Απόστολος Χρήστου (9ος, 22 ψήφοι).
Διαβάστε επίσης
Aντετοκούνμπο: Στην πρώτη θέση ο Γιάννης με πάνω 3 εκατ. ψήφους για το All Star Game
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Παρέδωσε επιταγή 277 εκατ. ευρώ για την έναρξη των σιδηροδρομικών-οδικών έργων Αλεξανδρούπολης-Πυθίου
- Μετρό και λεωφορεία σε ειδικό πρόγραμμα για τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ισχυρό αποτύπωμα από τη σύνοδο της ένωσης GO15 στην Αθήνα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.