ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 15:00, ορκίζεται και αμέσως αναλαμβάνει καθήκοντα βουλευτή ο πρώτος αναπληρωματικός στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς.
Ο κ. Αμυράς καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ο οποίος προτάθηκε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Αμυράς εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στη Β’ Αθηνών τον Ιανουάριο του 2015 με το «Ποτάμι», επανεξελέγη με το ίδιο κόμμα τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Επίσης, διετέλεσε υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Μάιο του 2023.
Διαβάστε επίσης:
Επιβατική κίνηση: Στα ύψη σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, με αύξηση 9,3% το 2024
Eurobank: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 8,58% της Demetra Holdings έναντι 27 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία εναντίον ΕΕ: «Απαράδεκτη» η άρση των κυρώσεων σε Ρώσους ολιγάρχες
- Μακρόν: Θέλει «μια ειλικρινή συζήτηση» με τον Τραμπ προκειμένου να «τον καθοδηγήσει προς τις σωστές αποφάσεις»
- Google: Πρόστιμο €403 εκατ. για τα δεδομένα τοποθεσίας – Το 4ο μεγαλύτερο της ιρλανδικής Αρχής
- ΕΕ: Αποφάσισε άρση των κυρώσεων στους Ρώσους ολιγάρχες Ουσμάνοφ και Φρίντμαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.