ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε μόνο το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σχετίζεται με την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων.
“Μετανιώνω. Ζητώ συγνώμη”, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του. ” Ομως, αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά την φίλησα στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξα στο μηρό κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με την μαθήτρια μου”.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κως: Κρατούμενος επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά στη φυλακή κρυμμένα στο παπούτσι του
- Τουρκικά ΜΜΕ για άσκηση Ελλάδας – Ισραήλ στην Κρήτη: «Βρόμικη συμμαχία» και «κίνηση που αυξάνει την ένταση»
- Σαουδική Αραβία: Συντρίμμια πυραύλων των Χούθι έπεσαν κοντά στη Μέκκα και τη Μεδίνα
- Νέες διαδηλώσεις στην Ιταλία: Συγκρούσεις στη Ρώμη, διαδηλώτες μπήκαν στο Κολοσσαίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.