ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομάδα Αμερικανών εμπειρογνωμόνων στη Νότια Κορέα θα στείλει η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Αερομεταφορών (NTSB) των ΗΠΑ για να βοηθήσουν τις αρχές στις έρευνες που διεξάγουν για τη συντριβή του αεροσκάφους της Jeju Air στην πόλη Μουάν.
Η NTSB ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι στην έρευνα θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της εταιρείας αεροναυπηγικής Boeing και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Απολογείται σήμερα ο διαιτητής για τους στημένους αγώνες – Την Πέμπτη η απολογία Φινιρίδη
- Η Νοτιοκορεάτικη Hanwha εξασφάλισε την πρώτη παραγγελία για το ναυπηγείο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ύψους 269 εκατ. δολάρια
- Politico: «Τρενάκι τρόμου» περιμένει την Ευρώπη από την συντριπτική ήττα Τραμπ – 5 πράγματα που πρέπει να προσέξει
- Ντόναλντ Τραμπ: Η «κουτσή πάπια» μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη – Τι σημαίνουν για την Ελλάδα οι εξελίξεις στις ΗΠΑ – Αμεση ανάλυση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.