ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέρριψαν 20 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) από τα 31 που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της Ρωσίας στη διάρκεια της νύχτας.
Από τα 31 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εξαπολύθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις, τα 11 δεν έφτασαν στους στόχους τους λόγω των επιχειρήσεων αναχαίτισης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, πρόσθεσαν οι ίδιες.
Διαβάστε επίσης
Alibaba: Κοντά σε συμφωνία 4 δισ. δολαρίων με τη E-Mart στη Νότια Κορέα
Κυβερνοεπίθεση στη Japan Airlines: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των συστημάτων της
Θεσσαλονίκη: 14χρονος προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα της 16χρονης φίλης του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές
