ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμφωνητικό για την πώληση 507.787 μετοχών της εταιρείας “ΛΗΤΩ Α.Ε.” (ήτοι το σύνολο της συμμετοχής της στην παραπάνω εταιρία) υπέγραψε σήμερα 20/12/2024 η εταιρεία ΕΛΒΕ.
Η εν λόγω εταιρεία απεικονιζόταν στις οικονομικές καταστάσεις της ΕΛΒΕ Α.Ε. στις επενδύσεις σε συγγενείς επιχειρήσεις, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:
Με βάση την αποτίμηση της παραπάνω συμμετοχής στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις 30/6/2024 της εταιρίας, δεν προκύπτει κέρδος ή ζημία από την πώληση αυτή.
Διαβάστε επίσης:
Beta Χρηματιστηριακή: Τα top picks στο ΧΑ για το 2025
Μιχάλης Τσαμάζ: Γιατί πάει στη Unisystems του Φέσσα – Όλο το παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Προλαμβάνω»: Εξετάσεις κατ’ οίκον για άτομα με ΔΜΣ άνω του 50 – Σχεδόν 2 εκατ. παραπεμπτικά για τη νεφρική λειτουργία
- Metlen: Γαλλο-ελληνική συνεργασία στο πρόγραμμα φρεγατών FDI
- ΔΕΗ Fiber: Σε νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
- Η Stoiximan καλωσορίζει τον Νεοκλή Αβδάλα στην ομάδα των CSR Ambassadors
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.