• Πολιτική

    Θρίλερ: Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το πτώμα του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη στον Υμηττό

    • NewsRoom
    dimotakis


    Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Υμηττό το πτώμα του 38χρονου αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη. Ο 38χρονος εντοπίστηκε νεκρός από περιπατητή σε μονοπάτι στην περιοχή Κυρα-Ελένη.

    Ο άτυχος αρχιφύλακας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το σπίτι του στις 25 Απριλίου 2017. Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα δείχνουν ότι ο 38χρονος αυτοκτόνησε. Δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι.

    Αστυνομικοί της ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Τις  επόμενες ώρες αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή ενώ με τη μέθοδο DNA αναμένεται να ταυτοποιηθεί ή όχι αν πρόκειται πράγματι για τον εξαφανισμένο αστυφύλακα.

    Για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Silver Alert.

    Η εξαφάνιση

    Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Σύμφωνα με τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου διέμενε μόνος του.

    Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

    Μέχρι σήμερα, οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηχηρή παρέμβαση Μπουτάρη-Καμίνη για το πανεπιστημιακό άσυλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελληνίδα που ανακάλυψε έναν αρχαιολογικό θησαυρό στην Αλεξάνδρεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σοκ στα Χανιά: Ο 85χρονος πυροβόλησε 130 φορές



    ΣΧΟΛΙΑ