ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρότυπα συμπεριφορών κοινωνικά κατασκευασμένα από τα δίκτυα που τρέχουν από μόνα τους …Προλαβαίνει το παιδί να μεγαλώσει, να ωριμάσει και να αναπτυχθεί έχοντας μια εισβολή δεδομένων;
Τι θα συμβεί με την Al; Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Σύγχρονα, καθημερινά ερωτήματα και ερωτηματικά απασχολούν τη νέα συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γιαβριήλ με τον ψυχίατρο Θάνο Ασκητή στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκπομπής της Μητρόπολης υπό τον γενικό τίτλο «Εκκλησία και Ανθρώπινες Σχέσεις».
Στη συνάντηση υπο τον ειδικό τίτλο «Smartphones ή smart kids;» οι δυο συνομιλητές καταθέτουν τα δεδομένα και τους προσβληματισμούς τους για τα… καμπανάκια που χτυπά η άκριτη εφαρμογή της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Δεν εξετάζουμε την επανένταξη της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ, στο 12,4% με πτώση 3,5 μονάδων το ΠΑΣΟΚ
- Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα τρία χρόνια
- Νικόλας Φαραντούρης: Ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για την έκθεση του ΔΝΤ για τα κόκκινα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.