ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποδέχθηκε την έδρα Επικρατείας της Νίκης ο επιλαχών Αθανάσιος Ρακοβαλής, έπειτα από την παραίτηση του Γιώργου Αποστολάκη από βουλευτής Επικρατείας του κόμματος.
Την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Νίκη, Γιώργου Αποστολάκη, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Γιώργος Αποστολάκης κοινοποίησε την παραίτησή του και στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:
«ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
Σας γνωρίζω ότι με δήλωσή μου προς τον κ. πρόεδρο της Βουλής παραιτήθηκα από το βουλευτικό αξίωμα και επέστρεψα την έδρα μου στη ΝΙΚΗ.
Υ.Γ. Η απόφασή μου δεν οφείλεται σε λόγους υγείας. Μια χαρά είμαι».
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Το 52% ζητά την παραίτηση Μακρόν ενώ 9 στους 10 θεωρούν ότι η χώρα βρίσκεται σε παρακμή
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδόνιας: Πως θα γίνει η επιλογή του αντικαταστάτη του Απόστολου Τζιτζικώστα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Χαρδαλιάς: Δημοπρατούμε το νέο 64ο Νηπιαγωγείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια με χρηματοδότηση της Περιφέρειας
- Χρηματιστήριο: Τραπεζικές αναταράξεις, focus σε ΕΛΧΑ και Άκτωρ
- Ευρωαγορές: Καθοδική αντίδραση λόγω Μέσης Ανατολής – Οι traders εστιάζουν σε πληθωρισμό και ενέργεια
- F1 Bέλγιο ανάλυση: Ανάκτηση ενέργειας, προβλήματα και λύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.