ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σε σχέση με έκδοση ομολόγου του ελληνικού δημοσίου εντός του επόμενου δεκαημέρου, τονίζουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όπως έχουν δηλώσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών «η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για μία επιτυχή έξοδο στις αγορές με κύριο γνώμονα την προετοιμασία του εδάφους, ώστε από τον Αύγουστο του 2018 το ελληνικό δημόσιο να είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει το χρέος του χωρίς τη στήριξη του επίσημου τομέα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Νίκος Ανδρουλάκης προειδοποιεί μέσω του mononews: Προσέξτε την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας γνώριζε και ήταν ικανοποιημένος με το σχέδιο παράλληλων πληρωμών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτίου: Κανένα παιδί φτωχών οικογενειών ή ανέργων δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.