Την έκθεση της Φρανκφούρτης επέλεξε η Subaru προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα το νέο Impreza. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το μέρος μιας και η ιαπωνική φίρμα ποντάρει στο κοινό της Γηραιάς Ηπείρου, αφού εκεί έχει τους περισσότερους οπαδούς.
Το νέο Impreza υιοθετεί τους χλιαρούς σχεδιαστικούς τόνους της Άπω Ανατολής και επιφυλάσσει το κυρίως πιάτο για τα εντόσθια. Έχουμε και λέμε λοιπόν, πατά επάνω στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα (από 70% έως 100% πιο άκαμπτη) της Subaru, η οποία είναι υπεύθυνη για το περιορισμένο απόβαρο, το χαμηλό κέντρο βάρους και τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές.
Εννοείται πως το Subaru με το όνομα σήμα κατατεθέν διατίθεται σε ακόμη μια γενιά με το καταξιωμένο σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive που το έχει κάνει διάσημο εδώ και τόσα χρόνια. Εκτός από αυτό, θα εφοδιάζεται με το σύστημα EyeSight το οποίο με τη σειρά του περιλαμβάνει, Adaptive Cruise Control, Automatic Pre-Collision Braking, Lane Departure and Sway Warning και Lane Keep Assist.
Μένει να δούμε ποια κινητήρια σύνολα θα επιστρατεύσει η Subaru για το νέο Impreza, η οποία διατηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος επάνω στο συγκεκριμένο τομέα.
Μείνετε συντονισμένοι, περισσότερα προσεχώς…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διάκριση για το Peugeot 2008
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δες πώς μπορεί να είναι η επόμενη Maserati Gran Turismo
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Range Rover Classic της βρετανικής βασιλικής οικογένειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Εκατομμύρια πολίτες στο σκοτάδι εν μέσω ψύχους μετά την ρωσική επίθεση σε ενεργειακή εγκατάσταση
- Οι ΗΠΑ ολοκληρωσαν την πρώτη πώληση πετρελαίου από τη Βενεζουέλα – Άγνωστος ο αγοραστής
- Νέα προειδοποίηση των ΗΠΑ προς την Κούβα – Μην εμποδίσετε την είσοδο αμερικανικής βοήθειας
- Βουλή: Κυρώθηκε η νέα συμφωνία με τη Hellenic Train
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ


