ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλο και πιο εγκάρδια μοιάζει να γίνεται η φιλία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλον Μασκ.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ήταν από τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ανταμείφθηκε με ένα υπουργείο για την κυβερνητική αποτελεσματικότητα και τώρα τραγουδούν μαζί.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος και ο Μασκ τραγούδησαν την Τετάρτη σε πάρτι στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας το κλασικό πατριωτικό τραγούδι «God Bless America».
Με μια λεπτομέρεια, όπως γράφει η Daily Mail: Ο Μασκ δεν φαίνεται να ξέρει τα λόγια του τραγουδιού.
Μαζί τους ήταν ο τραγουδιστής της όπερας Κρις Μάτσιο.
Νωρίτερα την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπάιντεν στην εθιμοτυπική συνάντηση του απερχόμενου με τον εκλεγμένο πρόεδρο.
Το 2020, όταν ο Τραμπ ήταν απερχόμενος και ο Μπάιντεν ο εκλεγμένος, δεν είχε συναντηθεί με αυτόν που κέρδισε στις εκλογές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Σαντίκ Καν: Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε κριτική σε βάρος μου λόγω του “χρώματος του δέρματός” μου
ΗΠΑ: Ο ειδικός εισαγγελέας Σμιθ αναμένεται να κλείσει τις έρευνες για τον Ντόναλντ Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Νέα άνοδος 0,4% του πληθωρισμού τον Αύγουστο – Στο επίκεντρο Fed και το «άλμα» στις τιμές της βενζίνης
- Μελόνι: Η ιταλική κυβέρνηση δεν έχει ρόλο στις εξελίξεις για τη Monte dei Paschi
- JD.com: Πώς σχεδιάζει να εξασφαλίσει την έγκριση της ΕΕ για την εξαγορά της Ceconomy ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Μαρινάκης: Απαντά σε ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ για το επίδομα ανεργίας – «Προσωπική μου θέση η πρόταση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.