ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.
Στις 9:15 π.μ. θα παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικό Μετρό στην Πυλαία, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας του Μετρό Θεσσαλονίκης και στις 11:00 π.μ. θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ, όπου θα λάβει χώρα η υπογραφή της σύμβασης για τη χρονομίσθωση 159 λεωφορείων από τον Οργανισμό.
Διαβάστε επίσης
Βαρδής Βαρδινογιάννης: «Έτσι έχω συνηθίσει να μιλάω εγώ, σε βαρύ κλίμα, αντρίκιο, κρητικό…»
Τα 6 ξενοδοχεία που βγαίνουν σε πλειστηριασμό μέσα στον Νοέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.