ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Υπάρχει κάτι που το καθεστώς Χαμενεΐ φοβάται περισσότερο από το Ισραήλ… Είστε εσείς, ο λαός του Ιράν». Αυτό το μήνυμα απηύθυνε προς τους Ιρανούς ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου μέσω βιντεοσκοπημένης ομιλίας του, την οποία κοινοποίησε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξοδεύει τόσο χρόνο και χρήμα, για να συντρίψει τις ελπίδες σας και να καταστείλει τα όνειρά σας», υποστήριξε ο Νετανιάχου. «Λοιπόν, σας λέω αυτό: Μην αφήσετε τα όνειρά σας να πεθάνουν. Ακούω τους ψιθύρους: Γυναίκα, Ζωή, Ελευθερία», συμπλήρωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα που παρέπεμπε στις μαζικές διαδηλώσεις για τον θάνατο της Μαχσά Αμινί.
«Μην χάνετε την ελπίδα. Να γνωρίζετε πως το Ισραήλ και άλλα κράτη στον ελεύθερο κόσμο είναι στο πλευρό σας», διεμήνυσε ο Νετανιάχου.
A special message from me to the Iranian people: there’s one thing Khamenei’s regime fears more than Israel. It’s you — the people of Iran. Don’t lose hope.
پیام ویژهای از من برای مردم ایران: یک چیز هست که رژیم خامنهای بیش از اسرائیل از آن میترسد. آن شما هستید — مردم ایران.… pic.twitter.com/iADxSjNXCs
— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) November 12, 2024
Διαβάστε επίσης:
Ισπανία: Πόλεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες προετοιμάζονται για μια ακόμη σφοδρή καταιγίδα
Vodafone Ελλάδας: Στα 541 εκ. ευρώ τα έσοδα στο πρώτο εξάμηνο – Αύξηση 18% στα EBITDA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
