ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντοπίστηκε από την Αστυνομία στην περιοχή της Μυρτιάς, του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, το αυτοκίνητο που ανήκει στον 30χρονο, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος κινείται κατά πάσα πιθανότητα πεζός στην περιοχή, διότι την γνωρίζει πολύ καλά.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για τον εντοπισμό του, ενώ εκείνο που προβληματίζει τις διωκτικές αρχές είναι ότι ο 30χρονος είναι πιθανόν να φέρει μαζί του όπλο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 43χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, δεν είχε ζητήσει να τοποθετηθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή panic button, ούτε είχε ζητήσει επίσης να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή, ενώ σε βάρος του 30χρονου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ώστε να μην την πλησιάζει.
Διαβάστε επίσης
Δήμος Αθηναίων: Απάντηση στις καταγγελίες Μπακογιάννη – «Έκανε διπλό απαράδεκτο ατόπημα»
Κεραμέως: Συνέχεια στον διάλογο με τα κόμματα για τον νέο τρόπο καθορισμού του κατώτατου μισθού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΤΕΠ: Νέα πρόεδρος η Χριστίνα Τετράδη
- Νικόλας Πατέρας: Κορυφαίο νορβηγικό fund αυξάνει την έκθεσή του στα ομόλογα της Contships
- Βουλή: Κυρώθηκε η Συμφωνία διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας για επαγγελματική εκπαίδευση
- ΟΓΕΗ: Νέος οργανισμός για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, υπό την Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.