ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε σήμερα ότι η ρωσική ηγεσία θυμάται τα λόγια του Τραμπ σχετικά με την προσπάθεια επίλυσης της κρίσης στην Ουκρανία ακόμη και αν υπερβάλλει ως προς την ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να το κάνει.
«Εάν η νέα κυβέρνηση επιδιώξει την ειρήνη και όχι τη συνέχιση του πολέμου, θα είναι καλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη» δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
Ερωτηθείς σχετικά με την προειδοποίηση της Κάμαλα Χάρις ότι ο Πούτιν θα έτρωγε τον Τραμπ για μεσημεριανό, ο Πεσκόφ απάντησε γελώντας: «Ο Πούτιν δεν τρώει ανθρώπους».
Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για χορήγηση των αδειών διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών της ΕΔΥΜ
ΗΠΑ: Εκτοξεύθηκε η ζήτηση σε χάπια αμβλώσεων και ορμονοθεραπείας μετά τη νίκη Τραμπ
Εθνική Τράπεζα: Στα 983 εκ. ευρώ τα οργανικά κέρδη μετά φόρων στο εννεάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.