ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οριοθετημένη είναι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή του Ν. Μαρμαρά, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σε ελαιόδεντρα και χαμηλή βλάστηση.
Νωρίτερα, επιχείρησαν στο σημείο δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο. Λίγο μετά τις 2 μ.μ., ενεργοποιήθηκε το 112 για απομάκρυνση, από Τυπάδες και Μαρμαρά προς Νέο Μαρμαρά μέσω επαρχιακής οδού Νικήτης – Σάρτης.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Αμφίρροπη η μάχη για τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων εκτιμούν οι αναλυτές
Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Οδυσσέα Ελύτη από τον Κυρ. Μητσοτάκη
F1 Βραζιλία, Sprint: Ο Πιάστρι στην pole!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
- Το ΣτΕ βάζει φρένο στην ευθύνη μελών ΔΣ και εταίρων: Γιατί το Δημόσιο δεν θα μπορεί πλέον να διεκδικεί φορολογικά χρέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.