ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με εποχικούς πυροσβέστες, οι οποίοι ύστερα και από τα χθεσινά γεγονότα που διεξήχθησαν στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζουν την διαμαρτυρία τους για την λήξη των συμβάσεων τους στο τέλος της αντιπυρικής περιόδου.
Ο Ν. Ανδρουλάκης στην αρχή της συζήτησης, καταδίκασε την χθεσινή επίθεση που δεχθήκανε από τα ΜΑΤ.
«Για εμάς είναι μια τεράστια αδικία το γεγονός ότι μετά από πέντε χρόνια αγώνα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστείτε ζωές, περιουσίες και τον φυσικό πλούτο της χώρας, σήμερα βρίσκεστε σε καθεστώς ανεργίας, ενώ η χώρα έχει πολύ μεγάλες ανάγκες στην πολιτική προστασία» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης επαναφέροντας την πρόταση, που επίσημα εδώ και μήνες έχει διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση τους τον χειμώνα στον τομέα της πρόληψης.
«Δεν σας χρειαζόμαστε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πολιτικής προστασίας και πρόληψης, ιδιαίτερα στον καθαρισμό πυροσβετασών αλλά και σε άλλες δράσεις, στις οποίες έχετε πια πολύ μεγάλη εμπειρία μετά τα πέντε χρόνια που έχετε θητεύσει στον τομέα αυτό. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι στο πλευρό σας, το ξέρετε. Με τις παρεμβάσεις μας στη Βουλή έχουμε θίξει πολλές φορές αυτό το ζήτημα, διότι λόγω κλιματικής κρίσης η χώρα χρειάζεται να προετοιμαστεί καλύτερα. Και πρέπει να τιμούμε το ανθρώπινο δυναμικό, που αυτά τα πέντε χρόνια έχει συσσωρεύσει μια πολύ μεγάλη εμπειρία κι έχει δώσει πολύ μεγάλη μάχη» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες, ο Ανδρέας Πουλάς, Βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Κλιματικής Κρίσης, ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ο. Ιωάννης Τσίμαρης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Μάντζος.
Διαβάστε επίσης:
Gov.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την εξαγορά ακινήτων του Δημοσίου από ιδιώτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Σατανάς» ο Τραμπ, λέει κορυφαίος στρατιωτικός σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου και της Ιορδανίας κατά του Ιράν
- G7: Συμφώνησαν να εξεταστεί η επιλογή παροχής συνοδείας σε πλοία στον Περσικό Κόλπο
- Bloomberg: Ο πληθωρισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να αυξηθεί πάνω από το 3%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.