ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλες θα μεταβεί την Πέμπτη ο πρωθυπουργός ενόψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
«Το κυβερνών αριστερό κόμμα της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να θεωρείται λαϊκίστικο κόμμα, διότι έχει κάνει σκληρές επιλογές και έχει εφαρμόσει δύσκολες μεταρρυθμίσεις προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη».
Αυτό επισήμανε αναφερόμενος στην Ελλάδα ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε ημερίδα που οργάνωσε στις Βρυξέλλες το Ίδρυμα Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Σπουδών.
Όπως σημειώνει ή ιστοσελίδα Euractiv οι αναφορές του Γάλλου Επιτρόπου έγιναν σε συνέχεια ερώτησης προς τον Επίτροπο, εκ μέρους της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Επιτρόπου, ‘Αννας Διαμαντοπούλου, η οποία έθεσε το ζήτημα “κατά πόσο ο αριστερός λαϊκισμός μπορεί να γίνει δεκτός στον προοδευτικό κόσμο”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπουργείο Εσωτερικών: Έτσι θα γίνει η μονιμοποίηση των συμβασιούχων στους δήμους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας καλύπτει τον Πολάκη: «Οι αστοιχείωτοι ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: «Η κυβέρνηση παρέδωσε το κέντρο της Αθήνας στην αναρχία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου διέταξε άμεσα και ισχυρά πλήγματα στη Γάζα – Κατηγορεί τη Χαμάς ότι παραβίασε την εκεχειρία
- Ευρωαγορές: Με μεικτά πρόσημα οι δείκτες – Στο -0,22% ο Stoxx 600
- Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH