ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε απόψε ότι έπληξε Ισραηλινούς στρατιώτες στο μεθοριακό χωριό Αϊτά αλ Σάαμπ, όπου διεξάγονται σφοδρές μάχες με τον ισραηλινό στρατό, ο οποίος ανατίναξε σπίτια.
Η σιιτική οργάνωση υποστηρίζει ότι οι μαχητές της εκτόξευσαν «ομοβροντία ρουκετών» εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών στην περιοχή του χωριού.
Το πρωί, ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε σπίτια στο χωριό αυτό, σύμφωνα με το λιβανέζικο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΝΙ. Το τηλεοπτικό κανάλι Al Jazeera μετέδωσε πλάνα στα οποία, όπως λέει, φαίνονται ισραηλινά άρματα μάχης έξω από το χωριό.
Η Χεζμπολάχ είπε επίσης ότι έβαλε πολλές φορές στο στόχαστρο τους Ισραηλινούς στρατιώτες, σε διάφορα μεθοριακά χωριά, όπως στα Μαρκάμπα και Κφαρ Κίλα, που απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από το Αϊτά αλ Σάαμπ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τέξας: Τέσσερις νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στο Χιούστον (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.