Επανέρχονται, από αύριο, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα σιδηροδρομικά επιβατικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη, κατόπιν αποκατάστασης γραμμής και εξασφάλισης της κυκλοφορίας από τον διαχειριστή υποδομής Ο.Σ.Ε.
Ειδικότερα, από αύριο, θα πραγματοποιούνται τα παρακάτω δρομολόγια.
Η αμαξοστοιχία 1680 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 05:15 π.μ. με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 06:53 π.μ.
Η αμαξοστοιχία 1681 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 07:10 π.μ. με τελικό προορισμό στην Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 09:11 π.μ.
Η αμαξοστοιχία 1682 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (Λιμάνι) στις 15:20 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 17:13. Το τμήμα Ορεστιάδα – Ορμένιο υποκαθίσταται με λεωφορείο.
Η αμαξοστοιχία 1683 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 18:49 με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 20:35. Το τμήμα Ορμένιο – Ορεστιάδα υποκαθίσταται με λεωφορείο.
Σημειώνεται ότι, στο τμήμα μεταξύ Ορεστιάδα – Ορμένιο – Ορεστιάδα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών) καθώς επίσης και την εφαρμογή OSE Railways για συσκευές Androids.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ-ΗΠΑ: Το Ισραήλ θα λάβει αποφάσεις με βάση τα δικά του συμφέροντα, είπε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου στον Ντόναλντ Τραμπ
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί έβαλε φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στο Νέο Ρύσιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.