ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μοιραία Μαρία του Σκάι, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, το «μπλόκο» στον Λιάγκα, τα χρέη του Κοκλώνη και… όταν έκλαψε η Νάνσυ
Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Buongiorno».
Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών τον επί χρόνια σύντροφό του, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno».
Η Βασιλική Μπασιού βρέθηκε στο δημαρχείο και όπως είπε η Φαίη Σκορδά «υπάρχουν κάποια πλάνα αλλά στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι δεν χρειάζεται να τα δείξουμε. Είναι μια προσωπική στιγμή».
Την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Buongiorno» είπε πως «ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός΄. Είμαστε φίλοι μ
ε τον Φώτη Σεργουλόπουλο». Μάρτυρας ήταν η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Buongiorno» ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.
Διαβάστε επίσης
Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ, στενή συνεργάτιδα του Χρήστου Λαμπράκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιτσιλής: Δέσμευση της ΑΑΔΕ είναι η στήριξη του νόμιμου εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας
- ΕΣΕΕ – ΟΕΤΕ: Συνάντηση για τις καθυστερήσεις στα τελωνεία που ανεβάζουν τα κόστη στις επιχειρήσεις
- Ισραήλ: Ο Μακρόν αποσταθεροποιεί τη Μέση Ανατολή με την επικείμενη αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους
- Πολυτεχνείο: Απόφαση για χρηματοδότηση 681.551 ευρώ για συντήρηση των κτηριακών υποδομών
