ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι 6 δεσμεύσεις Στουρνάρα, η Ελληνίδα σύζυγος τραπεζίτη και ο μουσακάς, τι συνέβη με Αβραμόπουλο και μια απίστευτη ιστορία με τον Πάγκαλο
Η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τη στήριξή της στον Χάρη Δούκα, για τον αυριανό δεύτερο γύρο των εσωκομματικών αλλαγών.
“Χάρη, πάμε για την Αλλαγή!”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η οποία τερμάτισε έκτη στον πρώτο γύρο.
Την ανάρτησή της συμπλήρωνε μια φωτογραφία που γράφει “Την Κυριακή 13 Οκτώβρη ψηφίζουμε για την Αλλαγή”.
Διαβάστε επίσης
Ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζε τον Χάρη Δούκα
ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη – Δούκα για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi: Στο «Call to Action» του ΝΑΤΟ – Ιδιωτικά κεφάλαια για την αμυντική παραγωγή
- Ιστορική στιγμή για τη Βόρεια Ελλάδα: Ο 6ος Προβλήτας σχηματίζεται στο Θερμαϊκό μετά από 30 χρόνια
- Πειραιάς: Υποχώρησε ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος από την 8η στην 9η θέση
- Κοινωνικό διάλογο με εκπροσώπους της αγοράς ενόψει ΔΕΘ εγκαινιάζει το ΥΠΕΘΟ – «Σταθερή προτεραιότητα η Κρήτη», είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.