ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές», υπογράμμισε σε δήλωση της η Θεοδώρα Τζάκρη στο χώρο όπου διεξάγεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής οι εργασίες της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα επειδή δεν υπάρχει απαρτία», σημείωσε η Θ. Τζάκρη και συνέχισε: « Η γραμματέας και οι 87 μεταθέτουν συνεχώς την ώρα έναρξης των εργασιών καλώντας μέλη να προσέλθουν τα οποία αρνούνται όμως μέχρι στιγμής να προσέλθουν και να νομιμοποιήσουν την εκτροπή ».
« Τί άλλο μέλλει να γίνει; Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές », κατέληξε.
Διαβάστε επίσης
ΣΥΡΙΖΑ: Με καθυστέρηση 2,5 ωρών ξεκίνησε σε κλίμα έντασης η συνεδρίαση της ΚΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίνα Μενδώνη: Κάθε ευρώ που επενδύουμε στον πολιτισμό αποδίδει 3,44 ευρώ στην πραγματική οικονομία
- Μεσσηνία: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μελιγαλά – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Χρυσοχοΐδης: Μηδέν επεισόδια αθλητικής βίας, μηδέν καταλήψεις στα πανεπιστήμια
- Επικοινωνία Ζελένσκι-Ερντογάν: Η Τουρκία θα συμβάλει στη μεταπολεμική ασφάλεια της Ουκρανίας
