ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα.
Στη συνάντηση που έγινε πριν από πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής MED9 στην Πάφο, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμησή του για τον ρόλο της Ιορδανίας στη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, για τη διευκόλυνση στην παροχή σημαντικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και για τις προσπάθειές της για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στην κρίση.
Ανταλλάγησαν ακόμη απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βοηθήσει η ΕΕ και η Ελλάδα στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος: «Μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές ενός κόμματος στο οποίο στέλνουμε εξώδικα;»
Telekom: Επιτάχυνση της ανάπτυξής της μέσω Tεχνητής Nοημοσύνης και παγκόσμιων οικονομιών κλίμακας
Ο Μητσοτάκης συναντάει βουλευτές στο Μαξίμου και προγραμματίζει περιοδείες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα σήμερα είναι πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης στην Ευρώπη
- Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός, ενώ διακηρύττει ότι η διαφθορά πρέπει να σταματήσει, εξουσιοδοτεί τη συνέχισή της
- Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος
- BofA: Νέες υψηλότερες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες πριν το γ’ τρίμηνο