ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 6,09% από 9,07% προηγουμένως, περιορίστηκε η συμμετοχή της CarVal στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου μετά το placement για την πώληση του 3% περίπου, αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο.
H διάθεση του 3% των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου από την CarVal έγινε με accelerated book building και τα πακέτα πέρασαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το ύψος της συναλλαγής ανήλθε στα στα 56,7 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Ε.Ε.: «Πράσινο» φως για έκτακτο δάνειο, ύψους 35 δισ ευρώ προς την Ουκρανία
Αντίθετη η εξορυκτική βιομηχανία στο Ειδικό Χωροταξικό του Τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλήγμα στην παγκόσμια αγορά αλουμινίου: Εκτός λειτουργίας η μονάδα-κλειδί της Emirates μετά από επιθέσεις στο Άμπου Ντάμπι
- Μάχη αεροπορικών κολοσσών για την πορτογαλική TAP: Η Air France-KLM κάνει την πρώτη κίνηση
- Η Coffee Berry εγκαινιάζει τρεις νέες αγορές
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Και 3η δικογραφία για επιπλέον 2 εν ενεργεία βουλευτές από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – 20 τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.