«Εδώ και 35 χρόνια τα λόγια νικούν και θα νικούν τις άνανδρες σφαίρες», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συμπλήρωση 35 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».
Ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτηση όπου παρέθεσε λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι «μπορούμε λοιπόν και διαφωνούμε γιατί, κυρίως μπορούμε να συνυπάρχουμε», τόνισε:
«Τα λόγια του Παύλου ισχύουν όσο ποτέ, καθώς δικαιώνονται στον χρόνο. Γίνονται προσωπική πυξίδα όσων ζήσαμε μαζί του. Και οδηγός στη δράση κάθε ελεύθερου πολίτη. Εδώ και 35 χρόνια νικούν και θα νικούν τις άνανδρες σφαίρες».
Διαβάστε επίσης:
Jumbo: Αυξήθηκαν κατά 14,3% τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο
Τράμπ για Ζελένσκι: Αρνείται να κλείσει συμφωνία – Συνεχίζουμε να του δίνουμε δισ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Σαουδική Αραβία: Από φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων της Aramco οι καπνοί κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.