ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν σήμερα το πράσινο φως για να μειωθεί το επίπεδο της προστασίας του λύκου, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, καθώς προχώρησαν προς την κατεύθυνση που ζητούσαν οι κτηνοτρόφοι, παρά την αντίδραση περιβαλλοντικών ενώσεων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να περάσει, από την «αυστηρή προστασία», στην «απλή προστασία», η οποία θα επέτρεπε να εξοντώνονται ευκολότερα οι λύκοι, όταν κρίνεται πως είναι υπερβολικά πολυάριθμοι σε ορισμένες περιφέρειες.
Η πρόταση αυτή πρέπει τώρα να εγκριθεί στο πλαίσιο της Σύμβασης της Βέρνης για την προστασία της άγριας ζωής, πριν από ενδεχόμενη τροποποίηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Διαβάστε επίσης:
Υποβοηθούμενη αυτοκτονία: Αμερικανίδα η πρώτη που μπήκε στην κάψουλα Sarco – Σε δάσος στην Ελβετία
Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέσω… Κίνας – Γονείς στα θρανία
Νέο άλμα στις τιμές οικοδομικών υλικών τον Αύγουστο – Πού σημειώθηκε μείωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούτε: Η Ευρώπη θα διαθέσει περισσότερες δυνάμεις στο ΝΑΤΟ
- «PosoKanei»: Δείτε live της παρουσίαση της νέας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
- G7: Κοινό μέτωπο για την επόμενη μέρα του Ιράν – Εκεχειρία στον Λίβανο και σχέδιο απεξάρτησης από τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Μέσι διέλυσε τα κοντέρ στο Αργεντινή – Αλγερία 3-0 και έγραψε δεκάδες νέα κεφάλαια στην ιστορία του Μουντιάλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.