Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο των εργασιών της 79ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στο δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται, προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που θα επιτρέψει την απελευθέρωση ομήρων και την διανομή περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στον παλαιστινιακό θύλακο.
Διαβάστε επίσης
Προς διαγραφή ο Μάριος Σαλμάς – Συνεδριάζει στις 12:00 η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη στον ΟΗΕ
Εκλογές στο Βρανδεμβούργο: Το κόμμα του καγκελάριου Σολτς κέρδισε, ο καγκελάριος έχασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πολιτικό χάος στη Γαλλία έχει έναν ξεκάθαρο νικητή: Την Μαρίν Λε Πεν
- Συνάντηση των σωματείων εργαζομένων στον ΟΛΠ με τη Maren Mantovani, εκπρόσωπο της Διεθνούς Γραμματείας του BDS
- Ωνάσειο Μεταμοσχευτικό Κέντρο: Εντός του Οκτωβρίου τα εγκαίνια του – Ψηφίστηκε το ν/σ για την παραλαβή του έργου
- FT: «Στο τραπέζι» του ΝΑΤΟ μία ένοπλη απάντηση στον υβριδικό πόλεμο του Πούτιν
