Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο των εργασιών της 79ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στο δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται, προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που θα επιτρέψει την απελευθέρωση ομήρων και την διανομή περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στον παλαιστινιακό θύλακο.
Διαβάστε επίσης
Προς διαγραφή ο Μάριος Σαλμάς – Συνεδριάζει στις 12:00 η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη στον ΟΗΕ
Εκλογές στο Βρανδεμβούργο: Το κόμμα του καγκελάριου Σολτς κέρδισε, ο καγκελάριος έχασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ
- Σταμάτης Τσαντάνης: Γιατί η Seanergy εκδίδει retail ομόλογο 100 εκατ. ευρώ
- Όλα τα σενάρια στο τραπέζι για το deal Φέσσα – Φουρλή
- Μέσα στη νέα ΣΤΟΑ Αρσακείου: Πότε ξεκινά η λειτουργία του εμβληματικού τοποσήμου της Σταδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.