ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα και η πορεία του κόμματος μέχρι τη νέα διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσία του, μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.
Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας που αποτελείται από μέλη της «ομάδας των 87» φέρεται να προτείνουν τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών την 1η Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, έχει προταθεί η διεξαγωγή συνεδρίου στις 7-10 Οκτωβρίου.
Νωρίτερα, σε δηλώσεις του έξω από την Κουμουνδούρου, ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές, ενώ είχε προτείνει να γίνουν στις αρχές του Νοεμβρίου.
Διαβάστε επίσης
Παύλος Πολάκης: «Κυκλοφορούν σενάρια» ότι ο Κασσελάκης θα κάνει νέο κόμμα
Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και «ηλεκτρονικός φάκελος»
Attica Bank: Απαντά στις ανάγκες ρευστότητας των εξαγωγικών επιχειρήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί σε λεωφορειολωρίδες: Το μήλον της έριδος κυβέρνησης και ΣΑΤΑ και ο «εμφύλιος» Κυρανάκη-Οικονόμου
- Χαμάς: Εξετάζουμε την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι
- Αποδοχή πράξεων στο πλαίσιο φορολογικού ελέγχου
- Φως, μνήμη και κυκλαδική ποίηση: Το Κτήμα Seriphos με την υπογραφή του Ioli Chiotini Studio
