ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την απόφαση αποφυλάκισης του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρη.
Παρά ταύτα, επισήμανε τη διπλωματική σκιά που έριξε στις σχέσεις με την Αλβανία ο τρόπος που η γείτονα χειρίστηκε την υπόθεση Μπελέρη από την εκλογή του ως δημάρχου Χειμάρρας και εντεύθεν.
Όπως σημείωσε ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε όσα συνέβησαν τους προηγούμενς 16 μήνες και τη βαρύτητά τους».
«Στο πρόσωπο του Φρέντι Μπελέρη η κυβέρνηση βλέπει την εθνική μειονότητα της Αλβανίας. Πλέον η ελληνική μειονότητα έχει στην ευρωβουλή έναν εκπρόσωπό της που θα μιλάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι ιερά» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης και κατέληξε για το θέμα:
«Χαιρετίζουμε την αποφυλάκιση, αλλα δεν ξεχνάμε τι έγινε τους προηγούμενους 16 μήνες».
Διαβάστε επίσης:
Ελεύθερος ο Φρέντι Μπελέρης – Mε περιοριστικό όρο
Γιάννης Στουρνάρας: «Η ελληνική οικονομία έχει σημαντικές θετικές προοπτικές»
Ebury: Το δολάριο ανακάμπτει χάρη στα καθησυχαστικά στοιχεία της οικονομίας των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.