ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με το τελικό πόρισμα της έρευνας το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί συνετρίβη εξαιτίας δυσχερών καιρικών συνθηκών, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση του Ιράν.
Ο Ραϊσί, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι αξιωματούχοι, σκοτώθηκαν τον περασμένο Μάιο κατά την πτώση του ελικοπτέρου Bell 212 στο οποίο επέβαιναν, σε ορεινή περιοχή στο βορειοδυτικό Ιράν.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Ο υπουργός Αμυνας ζητεί συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων
Σύνταγμα: Ένταση σε συγκέντρωση – Σε 33 προσαγωγές, έως τώρα, έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.