ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανησυχία του σχετικά με τη «σημαντική αύξηση», τους τελευταίους μήνες, των προβλημάτων συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των πτήσεων εκ μέρους επιβατών που έχουν καταναλώσει ναρκωτικά και αλκοόλ, διατύπωσε ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, Ryanair.
Ο Μάικλ Ο΄Λίρι επέκρινε τις αρχές σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι δεν «λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους» αυτήν τη μάστιγα και τις καλεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών στην πώληση αλκοόλ στα αεροδρόμια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζωνάκης: ΙΣΑ και ελληνικό FBI στην Stem Cell – Πατούλης: Είχε άδεια παθολογικού ιατρείου (video)
- Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
- Προμήθεια ρεύματος: Η μεγάλη δοκιμασία των παρόχων – Ακριβή χονδρική, φυσικό αέριο και «μάχη» για τα μερίδια
- Καύσιμα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για να κόψει το ράλι στην αντλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.