ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τη συνδρομή οκτώ εναέριων μέσων συνεχίζεται από το πρωί η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που καίει για πέμπτη ημέρα στην κορυφογραμμή του όρους Παγγαίο, στην Καβάλα.
Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, υπάρχουν δύο ενεργά μέτωπα- το πρώτο νοτιοδυτικά του Πλατανότοπου και το δεύτερο βορειοδυτικά της περιοχής των κεραιών.
Συνολικά στην περιοχή επιχειρούν 280 πυροσβέστες, με 25 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 46 οχήματα, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Πατούλης: Πατέρας για δεύτερη φορά;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 2026 να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
- Γιατί πλημμυρίζει η Αττική κάθε φορά που βρέχει πολύ – Oι επιστήμονες εξηγούν
- Ιράν: Προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση – Στους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις
- Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ενεργή Μάχη»