ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προέκυψε, αργά χθες το βράδυ, στα νησιά Ίο, Σίκινο και Φολέγανδρο».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενώ διευκρινίζεται ότι: «η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως στη Σίκινο και τη Φολέγανδρο, ενώ στην Ίο αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση έως αργά το απόγευμα.
Οι περιοχές της Ίου, που επηρεάζονται με – ανά διαστήματα – διακοπές λόγω της συνέχισης των εργασιών για την αποκατάσταση της βλάβης, είναι η Χώρα, το Λιμάνι, ο Μυλοπότας και το Μαγγανάρι.
Να σημειωθεί ότι η βλάβη προέκυψε στο χερσαίο κομμάτι των δύο υποβρύχιων καλωδίων της Πάρου, που ηλεκτροδοτούν τα τρία νησιά».
Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και εργάζονται πυρετωδώς για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης».
Διαβάστε επίσης:
Έκρηξη σε έκθεση αυτοκίνητων στη Νέα Ερυθραία
Προϋπολογισμός: Φοροέσοδα 36,9 δισ. στο 7μηνο – Στα 5,7 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον βάζει στη μαύρη λίστα Γάλλους που κατηγορούνται για χρηματοδότηση της Χαμάς
- Μητσοτάκης: Τετραετία μεγάλων επενδύσεων, προτεραιότητα μας οι νέες θέσεις εργασίας
- Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Στις 14 Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη μετά το sell-off με στήριξη από την πτώση του πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.