ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου έκανε σήμερα λόγο για μια «θετική έναρξη» των συνομιλιών που μόλις ξεκίνησαν στην Ντόχα με επίκεντρο την επίτευξη μιας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Τζον Κίρμπι, ο εκπρόσωπος Τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ανέφερε πως αναμένει πως οι συνομιλίες θα συνεχιστούν αύριο, προσθέτοντας: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου το πλαίσιο της συμφωνίας έχει σε γενικές γραμμές γίνει αποδεκτό και τα κενά που πρέπει να καλυφθούν αφορούν την εφαρμογή της».
Διαβάστε επίσης:
Τεντόγλου: Σταθερά πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος, άνοδος 4 θέσεων για Καραλή στο επί κοντώ
Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η πυρκαγιά στην Καρυδιά Κομοτηνής
Μαχμούντ Αμπάς: Δεν δεχόμαστε καμία λύση που θα διαιρεί τα εδάφη μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ κατά Anthropic: Απαγορεύει τα προϊόντα της από όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ενημέρωσε τον Τραμπ για την πρόοδο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας
- Wall Street: Γιατί βούλιαξαν ξανά τεχνολογικές και χρηματοοικονομικές μετοχές – Άλμα για Paramount και Netflix
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 2% για τις τιμές εν μέσω αυξημένου κινδύνου για τη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.