ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν δεν θα παραμείνει ποτέ σιωπηλό απέναντι στην επιθετικότητα κατά των συμφερόντων και της ασφάλειάς του, δήλωσε ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, μετέδωσαν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν.
Η δήλωση αύτη έρχεται εν μέσω αύξησης των περιφερειακών εντάσεων, μετά τη δολοφονία στην Τεχεράνη την περασμένη εβδομάδα του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία στη διεθνή κοινότητα για μια κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, αρκετές χώρες της Δύσης επιχειρούν να πείσουν το Ιράν να μην προχωρήσει αυτή την στιγμή σε εκτεταμένη απάντηση προς το Ισραήλ.
Υπενθυμίζεται πως ο Χανίγια δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη, όπου βρισκόταν για την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Πεζεσκιάν.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Παπαστεργίου με Γκιουλέκα για το Flyover
Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων
ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης συναντήθηκε με Βαρδινογιάννη για την αγορά της Παιανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Οι ΗΠΑ όρισαν «ωράριο» στρατιωτικής προστασίας για τα τάνκερ που περνούν από το Ορμούζ
- Γεραπετρίτης: Δεν υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για συνυποσχετικό με την Τουρκία, τα ζητήματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης
- Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: Στην επόμενη τετραετία θα κλείσουμε όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα για τη Μεγίστη
- Τραμπ: Θα ήθελα να δω την Ιρλανδία ενωμένη – Σε αντίθεση με το Λονδίνο που θέτει το ζήτημα εκτός συζήτησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.