ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηγέτης της λιβανέζικης ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα δήλωσε σήμερα ότι ο πόλεμος με το Ισραήλ εισήλθε σε νέα φάση, προειδοποιώντας ότι η οργάνωση θα απαντήσει σίγουρα στη δολοφονία ενός ανώτατου διοικητή της Χεζμπολάχ από ισραηλινή επίθεση.
Ο Νασράλα επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η οργάνωση δεν ευθύνεται για την φονική επίθεση με ρουκέτα το Σάββατο που οδήγησε στον θάνατο παιδιών στα κατεχόμενα και προσαρτημένα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν. Όπως είπε η Χεζμπολάχ θα παραδεχόταν αν έκανε λάθος και σκότωνε αμάχους.
Ο ηγέτης της σιιτικής οργάνωσης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια αλλά και τον θάνατο του διοικητή της σιιτικής οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα το βράδυ της Τρίτης σε νότιο προάστιο της Βηρυτού.
Το Ισραήλ κατηγόρησε τον Σουκρ για την επίθεση που σκότωσε 12 παιδιά κι εφήβους το Σάββατο στη Ματζντάλ Σαμς, πόλη Δρούζων στο κατεχόμενο και προσαρτημένο Γκολάν.
Διαβάστε επίσης:
Dimand: Ο …αγώνας στον Πύργο Πειραιά
Zepbound: Άλμα στη μετοχή για το φάρμακο αδυνατίσματος – Τα ευρήματα νέας μελέτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξάρχου (Aktor): «Έρχεται ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη» – Ζητά επιδοτήσεις στο ρεύμα και μείωση του κόστους μεταφοράς φυσικού αερίου
- Alpha bank: Από το αρχαίο νόμισμα της Αίγινας στο νέο λογότυπο – Μια ιστορία 147 ετών στην καρδιά της Αθήνας
- Γεωργιάδης: Πήγα κι εγώ στην Αθηναϊκή Λέσχη, μείζον εθνικό συμφέρον οι σχέσεις μας με το Ισραήλ – Πυρά σε Χρηστίδη για την «απολογία» του
- Μήνυμα Χατζηδάκη στην ΟΝΝΕΔ: Να πάρουμε στην πλάτη μας την επόμενη εκλογική μάχη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.