ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κρεμλίνο καλωσόρισε σήμερα τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για τη Ρωσία ότι είναι “πολεμική μηχανή” που έχει νικήσει τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ, αλλά είπε πως δεν φοράει ‘κόκκινα γυαλιά’ σε ό,τι αφορά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως η Μόσχα γνωρίζει πως ο Τραμπ εκπροσωπεί μια πολιτική ελίτ που έχει αντιρωσικές απόψεις.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ακόμη πως η Ρωσία θα σκεφθεί προσεκτικά πώς θα απαντήσει στη μεταβίβαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τις αποδόσεις παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως η ΕΕ μεταβιβάζει τα χρήματα στο Κίεβο για “την άμυνα και την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας”.
Από την πλευρά του, ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ντένις Σμίχαλ χαιρέτισε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ την πρώτη μεταβίβαση από την ΕΕ στο Κίεβο χρημάτων που αντλήθηκαν από τις αποδόσεις παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.
Διαβάστε επίσης:
Πτώχευσε η ιστορική οινοποιία Τσάνταλη – Το success story, τα λάθη και τα υπέρογκα χρέη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΝ: Τα 12 σημεία από το νομοσχέδιο για την καταναλωτική πίστη – Πώς ωφελούνται οι δανειολήπτες
- Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος: Με 4 άρθρα «ανοίγει» τις εργασίες της – Στο επίκεντρο οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Στενά του Ορμούζ: Η G7 αμφισβητεί το χρονοδιάγραμμα Τραμπ για το άνοιγμά τους
- Κάπνισμα και υγεία: Η σημασία του συχνού προληπτικού ελέγχου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.