ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 37 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο εμπρηστής για τη φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας η οποία εκδηλώθηκε την Τετάρτη (17/7).
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε. Πελοποννήσου και της Π.Υ. Κιάτου.
Παράλληλα, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή και για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην ίδια περιοχή την Πέμπτη (11/7). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 73χρονο ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του.
Σημειώνεται ότι οι δύο φωτιές στη Στιμάγκα Κορινθίας έκαναν στάχτη μεγάλες εκτάσεις με αμπέλια και ελιές, καθώς και δάσος. Αν και η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, οι φωτιές έλαβαν διαστάσεις λόγω και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και χρειάστηκαν τιτάνιες προσπάθειες για να ελεγχθούν και τελικά να σβήσουν.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Επιστροφή στην κανονικότητα μετά την τεράστια βλάβη στα συστήματα πληροφορικής
ΔΕΔΔΗΕ: Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή τα συνεργεία του εν μέσω καύσωνα
Πυρκαγιά στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας – Στη «μάχη» 5 εναέρια μέσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ψώνια στον Τσίπρα, τα κολοκύθια στο μανάβη, τα όνειρα στο ΠΑΣΟΚ και στραβός βελόνα γύρευε
- Η αρχιτεκτονική της συνέχειας
- Κώστας Δελαπόρτας (DryDel): Ο εφοπλιστής πίσω από το deal-ρεκόρ των 38 εκατ. δολαρίων για ένα 5ετές ultramax
- Χάρης Ηλιάδης: Ο Έλληνας investment banker που φέρνει τις δουλειές στην Goldman Sachs
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.