ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά Ασπραγγέλων και Ελάτης Ζαγορίου στην στην κορυφή «Σεπετούρα».
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Πυροσβεστικής η φωτιά προκλήθηκε από κεραυνό.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά είναι σε ύφεση, καθώς εκδηλώθηκε μία σύντομη μπόρα, που επιβράδυνε της επέκταση της, ενώ στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα, και προσεγγίζει και πεζοπόρο τμήμα.
Διαβάστε επίσης:
Τζια: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καστελλάκια και Κούνδουρο(upd)
Θεσσαλονίκη: Σε αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες από την πυρκαγιά στον Τρίλοφο(upd)
Δέσποινα Βανδή: Ύβρεις και εθνικιστικά σχόλια από Τούρκους μετά την ακύρωση της συναυλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο μέχρι τις 16:00 – Τροποποιήσεις σε δρομολόγια στον Πειραιά, ταλαιπωρία για χιλιάδες αδειούχους
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν ζητάμε να κριθούμε απ’ όσα είπαμε, αλλά απ’ όσα θα έχουμε παρα-δώσει στους πολίτες της Αττικής»
- Ημιβύθιση καταμαράν δυτικά της νησίδας Φλέβες – Σώοι περισυνελέγησαν οι 10 επιβαίνοντες
- Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο επλήγη από drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.