ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει το επίπεδο της ένοπλης ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της, ζητώντας από το προσωπικό στην Ουάσινγκτον και στο Γουέστ Παλμ Μπιτς να μείνουν σήμερα μακριά από τα γραφεία τους, μετά από τον πυροβολισμό που δέχθηκε ο πρώην πρόεδρος και τον ελαφρύ τραυματισμό του, σε μία προεκλογική ομιλία του, όπως ανέφερε το Politico, επικαλούμενο ένα εσωτερικό σημείωμα της προεκλογικής εκστρατείας.
Το ίδιο σημείωμα ζητάει από τα στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας να μην σχολιάζουν δημόσια την επίθεση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια.
“Σας παροτρύνουμε να αναγνωρίσετε την πολιτική πόλωση σε αυτή τη θερμή προεκλογική περίοδο”, ζήτησε η προεκλογική εκστρατεία στο εσωτερικό σημείωμα που επικαλείται το Politico.
Η προεκλογική εκστρατεία τόνισε ότι ο Τραμπ που τραυματίστηκε στο αφτί τα πηγαίνει καλά κι έχει “καλή διάθεση”.
Το ABC News μετέδωσε ξεχωριστά σήμερα το πρωί, ότι τα σχέδια ασφάλειας για το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που αρχίζει αύριο στο Μιλογουόκι θα επανεξεταστούν, μετά από την επίθεση κατά του Τραμπ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Να πέσουν οι τόνοι της πολιτικής ρητορικής ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων
Νέα δήλωση Τραμπ: «Ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο, δεν φοβόμαστε»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
