ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη με την Πρόεδρο Βουλής Αντιπροσώπων της Κύπρου: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε ως Ευρώπη να αντιμετωπίζουμε ζητήματα κυριαρχίας»
Η πολιτική ρητορική στις ΗΠΑ έχει φουντώσει πρόσφατα και οι τόνοι είναι αναγκαίο να πέσουν, δήλωσε σήμερα ο Μάικ Τζόνσον πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στο MSNBC.
Το σχόλιο του Τζόνσον ήρθε μετά από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.
Διαβάστε επίσης
Νέα δήλωση Τραμπ: «Ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο, δεν φοβόμαστε»
Απόπειρα κατά Τράμπ: Ο διάλογός του με τους πράκτορες του FBI μετά από την δολοφονική επίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλιούπολη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη – Διαπιστώθηκε εγκεφαλικό οίδημα
- Ο πατριωτισμός ως λαϊκιστική ρητορική: Η περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά
- Παπασταύρου από Λευκωσία: Η Ευρώπη χρειάζεται ενιαία αγορά ενέργειας για ασφάλεια και προσιτές τιμές
- Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: Η κυβέρνηση μετατρέπει τις ελληνικές ακτές σε ανεξέλεγκτο ιδιωτικό αγκυροβόλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.