ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρών στον τελικό των ανδρών του τουρνουά τένις Wimbledon θα δώσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Αυτή θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο.
Αξιωματούχοι από το τουρνουά τένις του Wimbledon ανέφεραν ότι «ελπίζουν» ότι η Κέιτ θα μπορούσε να επιστρέψει στο τουρνουά για να απονείμει τρόπαια μετά τον τελικό της Κυριακής.
Η Μίντλετον, που είχε συγκινήσει με τη δημόσια αναφορά στην περιπέτεια υγείας της, είναι προστάτης του Αll England Lawn Tennis and Croquet Club
Το Ιούνιο η Μίντλετον είχε βρεθεί στο Trooping the Colour, μια ετήσια στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη.
Διαβάστε επίσης
Πεσκόφ: Η Ρωσία διαθέτει τα μέσα για την αποτροπή της ανάπτυξης αμερικανικών πυραύλων στην Ευρώπη
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Σκληρή ανακοίνωση κατά Ισραήλ για την επίθεση στη Χαν Γιουνίς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intel: Στα 20 δισ. δολάρια ο στόχος για την άντληση κεφαλαίων από την πώληση μετοχών
- ΔΕΗ: Πήρε το «πράσινο φως» για την mega επένδυση 467 MW στη Σφηκιά Βόρειας Μακεδονίας
- Η Ουκρανία έπληξε 12 ρωσικά πλοία μέσα στον Αύγουστο
- Εννεάμηνη άδεια μητρότητας: Ποιες γυναίκες αποκτούν πλέον δικαίωμα στην ειδική παροχή – Oι νέες ρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.